Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Ce Imbrac azi?


Intra pe blog : Ulei de margarete
Ce Imbrac azi?

As putea scrie un intreg roman despre mine, dar prefer sa astept pana ma pensionez si am timp liber si multe, multe de povestit. Pana una alta, voi scrie aici, pe blog. Cand nu navighez pe net si nu butonez telecomanda, visez cu ochii deschisi, invat, citesc, creez, colectionez sticlute de parfum si reviste de moda, ma plimb cu bicicleta prin Bucuresti sau merg cu prietenii in excursii.

In general imi plac oamenii, dar am si momente cand as da cu geanta mea verde, cu colturi (cei apropiati mie stiu despre ce vorbesc si se tem de ea!), in capul oricarei creaturi ce se apropie de mine.

Sunt innebunita dupa haine, pantofi, genti, ceasuri si bijuterii. Imi place sa le vad, sa le cumpar, sa le imbrac, sa le asortez, sa le studiez, sa vorbesc despre ele. Am trei dulapuri pline si nu ma opresc aici! Am multe, multe haine, cumparate de peste tot: din orase si tari pe care le-am vizitat, din colturi de lume in care n-am ajuns decat online.

My name is Sonia, and I am a shopaholic! Sunt foarte, foarte fericita cand cumpar un lucrusor pe care mi-l doresc si imi doresc cate ceva zilnic. Daca sunt zile in care ma abtin, e din lipsa de spatiu si finante. Cred ca fiecare dintre noi e dator sa isi faca viata frumoasa, iar daca asta pentru mine inseamna shopping & fashion sau fashion & shopping, de ce m-as opri?

Ce mai fac? Imi stresez prietenele si cunoscutii cu sfaturi despre ce si cum ar trebui sa imbrace, imi dau cu parerea fara sa mi-o ceara cineva si nu doar cand vine vorba de haine. Am acest prost obicei de a comenta cam tot ce vad si aud in jurul meu. Da, sunt o enervanta si o nesuferita, din cand in cand.

Si pentru ca imi plac povestile, imi place sa scriu, sa fac misto de oameni, situatii, sa dau sfaturi si sa-mi impartasesc opiniile, mi-am facut blog - blog de fashion & shopping. Mda… cred ca fara putina ironie sau autoironie, putin cinism si un simt al umorului de la moderat la dezvoltat, viata ar fi mult mai plictisitoare.