Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Alina Latan



Desi si-a facut debutul ca designer vestimentar in urma cu cativa ani, Alina Latan este mult mai cunoscuta prin prisma activitatii sale de stilist, in special pentru trupe de muzica. Pe podiumul de la Iasi, Alina Latan si-a trimis colectia pregatita pentru Endless, brandul sub care isi semneaza colectiile.

Avand ca simbol Laleaua Neagra si inspiratie filmul "La tulipe noire" cu Alain Delon, detaliile stilistice si tehnice ale colectiei s-au invartit in jurul acestui element floral. Piesele colectiei toamna-iarna 2010/2011 sunt extrem de feminine, conceptul fiind sustinut printr-o o stilizare chic de inspiratie frantuzeasca: berete purtate intr-o parte, ciorapi 3/4 scolaresti si pantofi clasici cu barete realizati special pentru aceasta colectie ( semnati de Essenza ).

Viziteaza site-ul designer-ului si afla mai multe despre colectia Alinei Natan pe Ulei de argan sau pe www.alinalatan.com.