Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Men Looks 2010: Holmes vs Watson

The mind vs The voice
The action vs The story
O noua provocare in moda timpurilor noastre. Un nou stil, o noua logica existentiala si vestimentara. Un nou cuceritor, un nou Holmes schimbat dupa reguli noi: mai activ, mai reactiv la stimuli, la pretentii, la idei, la provocari. Un nou companion, un Watson mai implicat, mai stilat, mai atent la detalii, la ansamblu ca rezultat complex. Iata un cocktail perfect pe care designerii l-au pregatit pentru noul sezon al aventurilor barbatului modern.

Un barbat caruia i se ofera posibilitatea unor alegeri multiple, aproape cu valente feminine in toata bogatia lor. Totul se construieste modern, pe o silueta slim, iar tusa finala data din detalii e cea mai importanta. Exista o paleta de variante, un tailoring design care te transforma in lord englez, in dandy cu spirit literar de secol XIX, un retrosexual care isi conduce pasii intre voiajul real si cel virtual. Formele longiline capata aer british in stofe masculine din lana fina, cu dungi subtiri, tweeduri sau cashmiruri de cea mai buna calitate, stofe care se combina autoritar cu pielea accesoriilor.
Un tailoring in nuante de negru, griuri si marouri ale pamantului care se imbogatesc cu accentele culorilor, de multe ori chiar rosu englezesc si el ca si tinuta. Accesoriile ridica vestimentatia la rang de arta completand intregul intr-o armonie desavarsita. Palariile, manusile, batista, papionul, siretul pantofilor ca accent cromatic, lantul retro al ceasului de buzunar, detaliile sunt cele care creeaza atmosfera.
Costumul taiat perfect pe silueta, incheiat la un rand sau la doua, se aseaza peste vesta care isi reia locul firesc in combinatie. Ba mai mult, poate juca chiar rolul principal daca e imbogatita si evidentiata cromatic. Detaliile se pot da si din croi – rever scurt, diagonale pe inchidere, doua clapete de buzunar, manseta la pantaloni. Camasa se incheie pana la ultimul nasture. Papionul se poate purta si ziua. Bastonul sau umbrela sunt elemente de distinctie cu apropouri de excentricitate rafinata. Palaria revine din retro catre modern.

Forme longiline cu spirit british si aer de dandy literar. 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail