Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Preppy Style

de Ana-Maria Cioroaba
Preppy Style

Ce se asorteaza de minune cu o vara in Nantucket,mersul cu barca si scolile de elita din Ivy League?Daca ai admirat vreodata t-shirt-ul polo,Khaki shorts si accesoriile sporty,atunci ai raspunsul: preppy style.

 Stlul preppy il putem numi un trend,dar deasemenea este un look clasic.Stilul preppy nu a disparut niciodata,ba chiar putem spune ca intrat intr-o adanca habitare pentru ca apoi sa revina cu forte proaspete.Stilul preppy  aparut in decursul anilor '70 si 80' ca urmare a aparitiei hainelor sport si echipamentelor sportive,apoi a fost adaptat stilului casual.

Stilul preppy s-a scaldat in culori sezonul acesta.Vedem kelly green,purpuriu,galben,si roz deschis adesea,dar semnatura polo putem spune ca este unica.Tricoul polo-semnat de Lacoste sau Ralph Lauren este clasicul sau cel mai popular-poate fi asortat cu simple slip-on,sau shorts,ceea ce inseamna ca este o foarte buna metoda de a arata bine in preppy style.

Daca ai deja foarte multe tricouri polo,atunci sezonul acesta vine cu ceva nou.Colectia Kris Van Assche ne aduce stilul polo updatat de club-umeri proeminenti,button placket.Van Assche a jonglat cu o puternica paleta de galben si verde sage. 

Stlilul preppy ne intoarce in anii copilariei si ne preda  cele mai mici detalii-toate piesele sunt asezate la "dunga" ,niciun element nu poate fi pus gresit iar calitatea este lasata la vedere.Daca ti-ai dorit macar o data sa pari o good girl si sa impresionezi chiar si cea mai pretentioasa institutie atunci preppy este solutia.

2011 ne introduce in preppy-glam,unde preppy cocheteaza cu accesoriile glam.Daca vrei sa abordezi acest stil,ia o camasa nerdy,combina cu high-heels,posete chic si cravate prinse nonsalant .La un asemenea stil,iti este interzis sa uiti de atitudine!Siguranta de sine si sociabilitatea fac jocul.

Elementele caracteristice acestui stil sunt:puloverul polo,cel ecosez,cardiganul,blazerul,accesorii sport,camasa Oxford,hainele tip cruise,pulovere puse pe spate,panglici puse in par,gulere evidentiate,pantaloni kaki,haine inspirate din diverse sporturi-rugby sau tenis,fuste in croieli clasice,perle si alte bijuterii vintage.Brandurile care promoveaza acest stil sunt Lacoste,Ralph Lauren,Luella,Gap sau Derek Lam.

                                                                                                                                                                                                  


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail