Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Claudia Schiffer lanseaza o linie de articole vestimentare!

de Alexandru Pavalache
Claudia Schiffer lanseaza o linie de articole vestimentare!

Top modelul Claudia Schiffer s-a asociat cu brandul german Iris von Arnim, specializat în tricotaje, pentru a lansa o linie de articole vestimentare confecţionate din caşmir.

"Am aşteptat mult timp pentru a găsi parteneriatul potrivit, iar acum mă consider foarte norocoasă că am găsit acest lucru, colaborând cu IvA. Avem aceleaşi valori şi sunt încântată că această companie a avut capacitatea de a interpreta corect viziunea mea artistică", a declarat modelul german.

Claudia Schiffer a declarat de mai multe ori în trecut că doreşte să îşi lanseze propria linie de articole vestimentare, precizând însă că va crea doar haine care să se potrivească stilului ei vestimentar. "Am fost contactată de multe ori în ultimii 20 de ani, dar momentul nu a fost niciodată potrivit. Acum, momentul este bine ales, însă va trebui să fac lucrurile foarte bine. Va trebui să creez acel tip de haine pe care mi-aş dori eu însămi să le port", a declarat Claudia Schiffer.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail